• First

    Поедноставете го полнењето на вашето електрично возило
    на вашето електрично возило!

    Станиците за полнење Efacec нудат право решение за секој корисник.

    Станици за полнење се поставени во трговски центри, на аеродроми, пред општини и полициски станици, со што ни овозможуваат полнење на електричното возило додека се посветуваме на секојдневните обврски.

    Прочитај повеќе>

ДОМАШНИ

станици за полнење

Полнењето на автомобилот на станица за полнење дома е удобно, безбедно и едноставно. Батеријата ќе се наполни за 3 до 6 часа, а станицата за полнење ја поставувате таму каде што најмногу ви одговара.

Повеќе за домашните станици за полнење >
ЈАВНИ станици за полнење

ЈАВНИ

станици за полнење

Изберете станица за полнење која одговара на вашиот деловен модел и која овозможува сигурна работа во сите временски услови.

Повеќе за јавните станици за полнење >
БРЗИ станици за полнење

БРЗИ

станици за полнење

Одлично решение за сите возила кои овозможуваат AC или DC брзо полнење.
E-возило се полни друи за половина час!

Повеќе за брзи станици за полнење >
Повеќе за ултра брзи станици за полнење >

Вклучени сме во европската платформа eRoaming Hubject, преку која на нашите клиенти им овозможуваме полнење во мрежата на станиции низ цела Европа.

HUBJECT eRoaming ги поврзува различните европски компании кои поддржуваат или обезбедуваат инфраструктура за полнење и на тој начин овозможуваат полнење низ цела Европа.  Платформата функционира како отворен e-mobility пазар, овозможувајќи им на сите учесници да учествуваат во оптимална и профитабилна мрежа.

Прочитај повеќе >

E-мобилност е зелената иднина

До 2020 година во светот ќе има приближно 10 милиони електрични автомобили. Е-мобилноста значително допринесува кон намалување на емисијата на CO2 и загадувањето, а истовремено со електричниот автомобил се возиме неколкупати поевтино од колку со класичниот автомобил на фосилни горива.

Изберете траен начин на живот со помало загадување на околината – каде било и за секого: пред трговски центри, пред полициски станици, на јавни паркинзи или дома.

Izberite trajnostni način življenja z manj onesnaževanja okolja - polnilno postajo lahko postavite kjerkoli in za vsakogar: pred trgovskimi centri, pred upravnimi enotami, na javnih parkiriščih ali doma. E-mobilnost pomembno prispeva k zmanjševanju CO2 emisij in onesnaževanja!

Последни новости од План-нет ПП

Наши партнери