O podjetju Plan-net solar

Plan-net PP je del skupine Plan-net, upravlja ga podjetje Plan-net solar d.o.o.

Plan-net solar: celostne energetske rešitve za električno mobilnost

Električna mobilnost brez javnega omrežja polnilnic in  domačih polnilnic za električna vozila ne more zaživeti v potrebnem obsegu za prehod slovenske družbe v nizkoogljično oz brezogljično družbo. Zato po dokončnem vstopu vodilnih avtomobilskih znamk z električnimi vozili na slovenski trg stopa v ospredje zagotavljanje pravšnjega podpornega okolja za razmah njihove uporabe.

Podjetje Plan-net solar (www.plan-net-solar.si) je že dolgo uveljavljeno na področju fotovoltaike in celostnih energetskih rešitev bivanja, ki jih z električno mobilnostjo prenaša tudi na slovenske ceste. V svoji ponudbi imamo vse vrste polnilnic za električna vozila, ki jih skupaj s podpornimi rešitvami in storitvami predstavljamo na tem spletnem mestu.

 

Ena ključnih dejavnosti podjetja Plan-net solar d.o.o. je postavitev polnilnih postaj, prodaja električnih vozil, elektroinštalacij in UPS-naprav. 

Plan-net Solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v  Sloveniji,  s članstvom ZSFI, lastno težko mehanizacijo, izkušnjami in zanesljivimi poslovnimi partnerji. 

Postavljenih imamo več kot 170 sončnih elektrarn s skupno močjo 15 MW.. 

Med drugimi so nam zaupali tudi Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC in drugi, na področju elektroinštalacij pa Mobitel, Lesnina, Ingrad Gramat, Tuš, Tušmobil,  Elektro Ljubljana, Telekom, GPG in drugi (več v Referencah Plan-net solar).

Podjetje Plan-net v svoji dejavnosti električnih vozil ponuja prodajo električnih skuterjev in avtomobilov, v dejavnosti Plan-net Polnilne postaje pa prodajo polnilnih postaj.

Skupino Plan-net odlikujejo celovito, visokokakovostno in hitro opravljene storitve ter vpetost v uresničevanje globalne spremembe spoštovanja narave.