• pp

  Obračunavanje
  in roaming

  Vključeni smo v evropsko platformo eRoaming Hubject, preko katere našim strankam omogočamo polnjenje v mreži polnilnic po celi Evropi.


  POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 • Ustreza vsem vozilom
 • Enostavna in varna za uporabo
 • Plug&Play namestitev
 • Ugodna cena

Obračunavanje in roaming uporabe polnilnih postaj

Omogočamo plačevanje prekoPayPala, možnost rezervacije in polnjenja za gostujoče voznike (gostovanje oz roaming), avtomatizacijo obračuna storitev.

Obračunavanje

Naše pametne polnilne postaje podpirajo neposredno komunikacijo z nadrejenim nadzornim centrom, kar omogoča identifikacijo uporabnikov, daljinsko krmiljenje postaje iz centra upravljanja, daljinsko spremljanje stanja posamezne postaje, daljinsko odčitavanje števčnih podatkov odjema električne energije na postaji in druge napredne storitve. Na podlagi prejetih podatkov je mogoče izvajati tudi obračunavanje polnjenja.

Roaming oz gostovanje

Omogočamo pa tudi gostovanje oz. roaming uporabnikov električnih vozil na polnilnih postajah različnih upravljavcev polnilne infrastrukture (le-to bo zasnovano za širitev gostovanja na mednarodnem nivoju), izvajanje rezervacij polnilnih postaj in avtomatizirano izvajanje obračuna storitev polnjenja med posameznimi udeleženci v poslovnem procesu polnjenja električnih vozil.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

 


 

Vključeni smo v evropsko platformo eRoaming Hubject, preko katere našim strankam omogočamo polnjenje v mreži polnilnic po celi Evropi.

 

HUBJECT eRoaming povezuje različna evropska podjetja, ki so podpirajo ali zagotavljajo polnilno infrastrukturo in tako omogočajo polnjenje širom Evrope. 

Platforma deluje kot odprt emobility trg, kar omogoča vsem udeležencem, da sodelujejo v optimalni in profitabilni mreži.

VEČ O PROJEKTU >

Želite biti med
prvimi, ki boste imeli
HOMEcharger?

Izpolnite kontaktni obrazec.

Left
 • *
 • *
 • *
 • *
 • Skladno z določili nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) - v angleščini General Data Protection Regulation (v nadaljevanju GDPR), ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 smo vas dolžni obvestiti oz. prejeti vaše soglasje za obdelavo in shranjevanje vaših osebnih podatkov. V vezi tega vam sporočamo, da nad posredovanimi podatki nudimo lasten nadzor in da jih bomo uporabili izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe za katero se zanimate in ne za pošiljanje reklamnih novic, promocijskih obvestil itd.
  S klikom na gumb "Pošlji" se tako strinjate, da podjetji Plan-net, d.o.o. in Plan-net solar, d.o.o. poslane podatke uporabljata za pošiljanje ponudb in statistično obdelavo

Right
Captcha