Povpraševanje - zahtevajte polnilnico

Veseli nas, da želite prispevati k trajnostni električni mobilnosti. Izpolnite kratek obrazec za povpraševanje, da vas bomo lahko kontaktirali in vam pomagali odgovoriti na vprašanja v zvezi z našimi rešitvami, storitvami, investicijo, načrtovanjem in postavitvijo električnih polnilnic ter vzdrževanjem.

Če že upravljate s katero od naših polnilnic, kontaktirajte vašega osebnega svetovalca za polnilne postaje.

   

60% polnitev električnih avtomobilov se opravlja doma ali v službi med delovnim časom.

    

Ste pripravljeni na prihodnost?

  

*
*

Skladno z določili nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) - v angleščini General Data Protection Regulation (v nadaljevanju GDPR), ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 smo vas dolžni obvestiti oz. prejeti vaše soglasje za obdelavo in shranjevanje vaših osebnih podatkov. V vezi tega vam sporočamo, da nad posredovanimi podatki nudimo lasten nadzor in da jih bomo uporabili izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe za katero se zanimate in ne za pošiljanje reklamnih novic, promocijskih obvestil itd.
S klikom na gumb "Pošlji" se tako strinjate, da podjetji Plan-net, d.o.o. in Plan-net solar, d.o.o. poslane podatke uporabljata za pošiljanje ponudb in statistično obdelavo

Captcha:

Kontakt

  

Vabimo vas, da nas pokličete ali pišete. Za vsa vprašanja smo vam na voljo vsak delovni dan od 8. do 16. ure. Dogovorili se bomo za sestanek ali vam poslali dodatne informacije. 

Plan-net solar d.o.o.
Kamnik pod Krimom 8b
1352 Preserje

 

Sledite nam

Zemljevid polnilnic

Kje in kako lahko polnite vaše električne avtomobile? Kljub temu, da je 60% polnjenj opravljenih doma ali v službi z uporabo ustrezne polnilne postaje, pa se lahko brezskrbno odpravimo na pot in vozilo napolnimo na enem od javnih polnilnih postaj, ki jih lahko najdete na našem zemljevidu. Pridružite se omrežju naših polnilnic in pridobite kartico za polnjenje.


 

  • Polnilnice za vsa e-vozila

  • Enostavne in varne za uporabo

  • Omogočajo personalizacijo

 

 


 


 

Vodnik pri izbiri polnilnice

Glede na vrsto avtomobila in način polnjenja, ki ga ta omogoča, vam pomagamo izbrati najbolj primerno polnilno postajo.

Preberi več >