• POLNILNE POSTAJE

  POLNILNE POSTAJE
  za privatno, profesionalno
  in javno rabo

  Izberite pravi model za vaše potrebe.


  POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 • Polnilnice za vsa e-vozila
 • Enostavne in varne za uporabo
 • Omogočajo personalizacijo

POLNILNE POSTAJE

Polnilne postaje Efacec ponujajo pravo rešitev za vsakega uporabnika. Odlikuje jih visoka kakovost, eleganten videz, predvsem enostavnost uporabe in namestitve, ekonomičnost, varnost in modularna zasnova.

 

Tehnologija, ki premika svet.

HomeCharger

Plug & Play.

Uporabniku prijazna, prilagodljiva, cenovno ugodna postaja z različnimi izhodi. Ustreza vsem e-vozilom.
 

Preberi več >

 

Qc45

Plug & Play.

Hitra polnilna postaja, ki omogoča polnjenje vseh vozil, ki ustrezajo standardom CHAdeMO, CCS ali AC tipa 2 (hitro polnjenje). Lahko deluje samostojno ali v omrežju.
 

Preberi več >

 

Pole mount

Plug & Play.

Javna polnilna postaja na izmenični tok za polnjenje vozil, ki podpirajo način 3. Zelo prilagodljiva. Pritrdi se na steno ali drog. Lahko deluje samostojno ali v omrežju.
 

Preberi več >

 

Qc 20

Plug & Play.

Hitra polnilna postaja na izmenični tok z različnimi možnostmi konfiguracije. Primerna je za flote električnih vozil, ter javno polnilno infrastrukturo. Deluje samostojno ali kot del omrežja.

Preberi več >

 

HV175 | HV350

Ultra hitra.

Z izhodno močjo do 920 V je to stabilna rešitev za vsa vozila, združljivim s kombiniranim polnilnim sistemom. Primerna za velike razdalje in težja vozila. Več kot 95% učinkovitost.
 

Preberi več >

 

Qc bus

Za polnjenje električnih avtobusov, ki podpirajo kombinirani polnilni sistem. Prilagodljiva in varna. Vsebuje tudi nadzorno enoto sistema v vozilu.

Preberi več >

Qc 24s

Plug & Play.

Majhna in kompaktna hitra polnilna postaja za vozila, ki podpirajo kombinirani polnilni sistem. Lahko deluje samostojno ali v omrežju.
   

Preberi več >

 

Public Charger

Plug & Play.

Enostavna in prilagodljiva polnilnica z RFID vmesnikom, ki jo lahko integriramo v omrežje s centralnim nadzornim sistemom. Primerna za parkirišča, nakupovalne centre, avtobusne in železniške postaje, flote vozil, …

Preberi več >

 

Priključni kabli

in dodatna oprema

Dodatna oprema za dodatne želje ali samo dopolnitve obstoječe polnilne postaje. Različni priključki in priključni kabli so primerni za vse vremenske razmere in se skladajo z vsemi potrebnimi standardi.

Preberi več >

 

Vodnik pri izbiri polnilnice

Glede na vrsto avtomobila in način polnjenja, ki ga ta omogoča, vam pomagamo izbrati najbolj primerno polnilno postajo.

Preberi več >

 


 

 S hitrimi polnilnicami Efacec postajajo slovenske ceste del omrežja CEGC.

 

Podjetje Efacec se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami v industrijskem razvoju in proizvodnji, kar mu omogoča uspešen razvoj lastnih izdelkov in inženirskih rešitev. Družino polnilnih naprav Efacec EV sestavljajo 3 linije izdelkov – naprave za domače polnjenje, standardne javne polnilne naprave in hitre polnilne naprave.

Efacec je s programom polnilnih postaj začel v letu 2008 in odtlej razvija rešitve za različne segmente trga teh naprav. Efacec je bil eden od prvih članov združenja CHAdeMO, s čimer je pridobil potrditev o ustreznosti svojega sistema za hitro polnjenje na enosmerni tok, izdelal pa je tudi enega od prvih sistemov, ki je ustrezal standardom za kombinirane polnilne sisteme.

Efacec neprestano vlaga v raziskovanje in iskanje novih rešitev. Z razvojem novih izdelkov podjetje vselej sledi potrebam proizvajalcev in uporabnikov električnih vozil.

Pridružite se mreži zadovoljnih uporabnikov Efacecovih izdelkov in Plan-net-ovih storitev!

 

Smo podjetje, ki ponuja preverjeno tehnologijo polnjenja električnih vozil.

Kvalitetni izdelki naših dobaviteljev so razpršeni po Ameriki, Evropi in Japonski. Smo zastopniki več proizvajalcev električnih polnilnih postaj. Tako smo dobavitelji za ameriško podjetje ChargePoint Inc., nemško podjetje Schletter GmbH, italijansko podjetje Ingeteam S.r.l., ter portugalsko podjetje Efacec.

Želite biti med
prvimi, ki boste imeli
HOMEcharger?

Izpolnite kontaktni obrazec.

Left
 • *
 • *
 • *
 • *
 • Skladno z določili nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) - v angleščini General Data Protection Regulation (v nadaljevanju GDPR), ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 smo vas dolžni obvestiti oz. prejeti vaše soglasje za obdelavo in shranjevanje vaših osebnih podatkov. V vezi tega vam sporočamo, da nad posredovanimi podatki nudimo lasten nadzor in da jih bomo uporabili izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe za katero se zanimate in ne za pošiljanje reklamnih novic, promocijskih obvestil itd.
  S klikom na gumb "Pošlji" se tako strinjate, da podjetji Plan-net, d.o.o. in Plan-net solar, d.o.o. poslane podatke uporabljata za pošiljanje ponudb in statistično obdelavo

Right
Captcha